Hirdetés

Bosszú Angyalai - Az első forgatási kép

|

Szinte szőrszálhasogatásnak tűnhet egy cikket egyetlen képért megfogalmazni, de mit tehet az ember gyermeke, ha egyszerűen ízlésesen van megalkotva még ez a kis apróság is itt lenn?

Hirdetés

Hivatalosan is kezdetét vette a Bosszú Angyalai forgatásának, Joss Whedon úr dirigál a maga stílusában és már ki is szivárgott egy kissé komolytalan de stílusos kép a film legfőbb sztárjaival kapcsolatban: Thor (Chris Hemsworth), Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans) és Hulk (Mark Ruffalo) urakat várják a forgatásra, achtung! A premierre 2012 május negyedikéig kell várakoznunk, de amint érkezik forgatási videó vagy jelenet, továbbírjuk felétek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.