Hirdetés

Bosszú Angyalai - Hulk megszólal

|

Az Edward Norton-os és Eric Bana-s Hulk verziókban nem volt szerencsénk Hulk-ot káromkodva, elmélkedve vagy épp csak trécselve hallgatni, ez a Bosszú Angyalai-ban változik!

Hirdetés

A kép egy picit csalóka, ugyanis nem Edward Norton, hanem Mark Ruffalo alakítja majd a nagy zöld melákot, akitől az első két Hulk filmben egy árva hangot sem hallhattunk, ám a Bosszú Angyalaiban ez teljesen máshogy lesz! A készítők szeretnék ha Bruce Banner nem csak emberként, de Hulk "állapotban" is képes lenne a beszédre, így talán könnyebben is megértetné magát a többi szuperhőssel. A Bosszú Angyalai tehát inkább a képregényhez igazodik, ahol Hulk beszél, gondolkodik és megőrzi tudatát átalakulása után is. A Bosszú Angyalai jelenleg Új-Mexikóban forog, de rossz hír, hogy esély nyílt némi csúszásra a forgatással kapcsolatban pár kiszivárgott szkript-oldal miatt. A kitűzött megjelenés így is 2012. május 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.