Hirdetés

Bosszú Angyalai - Írói vélemény

|

Joss Whedon és Zak Penn közösen szerezték a Bosszú Angyalai forgatókönyvét, kettejük közül előbbi már beszámolt véleményéről, utóbbi még csak most fejti őket ki a közönség számára.

Hirdetés

A Collider magazin elkapta némi beszámolóra Zak Penn szkriptíró urat, aki sok mindenről beszámolt a jövőre várható szuperprodukciónak számító Bosszú Angyalairól. Penn szerint félelmetesen jó sztorival érkezik majd a film, hű lesz a képregényhez és jóval a megírása előtt eldöntötték Joss Whedon-nal, hogy Sólyomszem is benne lesz Jeremy Renner személyében. Lényegében írnia kellett egy titoktartási megállapodást a Marvel-lel, de Penn azért elárulta, hogy sokat olvasott róla mit szeretnének a rajongók látni, meghallgatott sok részletes véleményt és ezeket olyanra formálta ami hű maradhat az eredeti sztorihoz de az ő elképzeléseikhez is. Természetesen nem adhat esélyt minden hozzászólásra, hiszen ahány ember annyi befejezést és karaktermegjelenítést látna de a legjobbakhoz tartani lehet és tartani is kell. Penn egyébként rendkívül izgatott, tekintve hogy hatalmas szuperhősök harcolnak egymásnak vállat vetve és nem cameo erejéig hanem egész estés játékidőben. Ez bizony kőkemény harcokat fog eredményezni a már ismert arcokkal (Thor, Amerika Kapitány, Vasember, Hulk).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.