Hirdetés

Bosszú Angyalai - Loki is benne lesz?

|

Hetekkel ezelőtt jelentette a Lationo Review, hogy esetlegesen a Thor-ban debütáló Loki lehet a 2012-es Bosszú Angyalai főellenfele is, de annyira bizonytalan volt a dolog, hogy nem értekeztünk róla.

Hirdetés

Jól is tettük, hiszen ahogyan az várható volt, ennek nincs valóságalapja, továbbra is halovány alapokon álló szóbeszédről van szó, semmi többről. Loki jelenlegi tudásunk szerint csupán a Thor-ban tűnik fel Tom Hiddleston megformálásában és borsot tör Odin valamint Thor orra alá. A pletyka szerint egyébként a Bosszú Angyalaiban Loki ellopja a Kozmikus Kockát, hogy megidézze a Skrulls-t ami egy gonosz idegen faj hűllő beütéssel de számos emberi tulajdonsággal. Mivel arra már fény derült, hogy a Bosszú Angyalai hasonló történettel bír majd, felmerül a kérdés: biztosan nem lesz benne Loki? Tom Hiddleston a kérdésre nem adott egyértelmű választ és nem is erősített meg semmit...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.