Hirdetés

Bosszú Angyalai - Mától forgatják

|

Joss Whedon egy nyilatkozatában elejtette, hogy a mai nap folyamán kezdik meg a Bosszú Angyalai forgatását - hát ezt a neves napot is megértük, a Marvel legnagyobb hősei együtt!

Hirdetés

Ahogyan az már ismert tavaly nyár óta, a Bosszúállók iniciatíva elengedhetetlen karakterei között tisztelhetjük Vasember-t (Robert Downey Jr.), Thor-t (Chris Hemsworth), Hulk-ot (Mark Ruffalo), Amerika kapitány-t (Chris Evans), Nick Fury ügynököt (Samuel L. Jackson), a Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson), Sólyomszemet (Jeremy Renner) és olyan szereplőket is, mint Maria Hill (Cobie Smulders), Coulson ügynök (Clark Gregg), Loki (Tom Hiddleston) és Selvig (Stellan Skarsgard). A forgatás tehát ma kezdődött el, a színészek közül jelenleg mindannyian be tudják zsúfolni a dolgos napokat munkarendjükbe, a teljes filmig pedig kicsit több, mint egy évünk van - a hivatalos premier 2012. május 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.