Hirdetés

Bosszú Angyalai - Thor, Vasember, Amerika kapitány vs. Hulk!

|

A legutóbbi Vasember posztban fényt derítettünk rá, hogy Vasember valószínűleg felveszi a harcot a tomboló Hulk-kal a Bosszú Angyalai moziban, ám azt csak ma tudtuk meg, hogy nem lesz egyedül e küzdelem során!

Hirdetés

Ugyanis vele tart Amerika kapitány (Chris Evans) és Thor (Chris Hemsworth) is, akik mielőtt szövetségre lépnek Hulk megállításáért, még egymással is lezavarnak pár harci menetet. A Golden Globe díjkiosztón készült interjú Chris Hemsworth-thal, aki kikotyogta, hogy a három szuperhős először jól elagyabugyálja egymást, s csak ezek után egyesülnek a The Avengers címere alatt. Epikus, hatalmas küzdelmeket várunk a Bosszú Angyalai mozitól, nagyon messze van még az a 2012... Túl messze! (A kép eredeti felbontása 3190x1672, így ha rákattintasz le is töltheted háttérnek!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.