Hirdetés

Bosszú Angyalai - Ütős a forgatókönyv!

|

A Sundance Filmfesztivál jelenleg is zakatol háromezerrel (később jön az összefoglaló), és épp elkapták Chris Hemsworth színész urat, aki majd Thor lesz saját filmjében és a Bosszú Angyalaiban is.

Hirdetés

Hemsworth elárulta, hogy megkapta a Bosszú Angyalai forgatókönyvét és végigolvasva lenyűgözőnek, nagyon erősnek találta. Hiszen szuperhősök küzdenek egymás mellett vagy néha egymás ellen, ez hatalmas potenciált jelent, a forgatókönyv pedig hiteles próbált maradni a képregényhez is. "Thor" hozzátette, hogy Sasszem, azaz Jeremy Renner cameo-járól nem sok mindent tud, vele nem forgatott a színész, így marad az, hogy ismét csak a filmvégi utolsó jelenetben tűnik fel a stáblista után, hasonlóan a Vasember 2 végén levő Thor kalapácsának felbukkanásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.