Hirdetés

Bosszúállók 2: A forgatás 2014 elején kezdődik?

|

A concept artok után újabb érdekes dolog látott napvilágot, ezúttal a Bosszúállók 2-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Egyes információk szerint az Egyesült Királyságban, pontosabban Pinewood-Sheppertonban kezdődhet el a Bosszúállók 2 forgatása, még pedig a jövő év elején. Alan Taylor Thor: Sötét Világának nagy részét itt vették fel és James Gunn vezérletével a Galaxis Őrzőit is itt kezdik el forgatni. A második részről eddig nagyon keveset lehet tudni, de egy dolog biztos: a forgatókönyvíró és a rendező is Joss Whedon lesz. A Marvel eddig azt sem erősítette meg, hogy mely hősök térnek vissza és azt sem, hogy mely új karakterek fognak csatlakozni (ha fognak egyáltalán). Sokan Thanost vagy a Mesterbűnözőket mondják főellenségnek, de ezeket még ne vegyük biztosra. A hír mellé érkezett egy 1 perces videó is, Kevin Feige ejt el pár mondatot a 2.fázisról:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.