Hirdetés

Bosszúállók 2 bejelentve!

|

Mindenki tudta, hogy lesz. Mindenki tudta, hogy bekövetkezik. És mindenki tudta, hogy már csupán a formaiságnak számító bejelentés hiányzik. Ez is megtörtént. Újra bosszút fogunk állni!

Hirdetés

A Disney filmstúdió elnöke, Robert Iger bejelentette, amit mindannyian tudtuk és sejtettünk: folytatódnak a Bosszúállók kalandjai. Azonban az úriember kikötötte, hogy kizárólag a Vasember 3, a Thor 2 és az Amerika Kapitány 2 után csodálhatjuk újra a szuperhősök egyesült erejét. Hogy mikor kerülhet kiadásra a folytatás? Robert Downey Jr. karaktere 2013-ban köszön vissza a vásznakon, ahogyan az Asgardi istenség is ugyanabban az évben folytatja tevékenységeit. 2014-ben Amerika Kapitány próbálja megtalálni a helyét a világban, és állítólag ekkorra várható az önálló Hangya mozi is, amely felvezethetné a karakter csatlakozását a Bosszúállókba. Ha minden jól megy, a CineStar tippje szerint 2015-re készülhet el a Bosszúállók folytatása, szintén Joss Whedon rendezésében, Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Hulk, Sólyomszem, Fekete Özvegy és ha érzéseink nem csalnak, Hangya szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.