Hirdetés

Bosszúállók 2 - Emily Blunt lehet Ms. Marvel?

|

Még rengeteg víz folyik le a Dunán a Bosszúállók 2 2015. május elsejei premierdátumáig, de a szereplők már szépen gyülekeznek az új helyekre a csapatban. Benne lehet Ms. Marvel is?

Hirdetés

A Bosszúállók 2-re még három évet kell várnunk, ami rendkívül távolinak tűnik, de hamar elszáll, majd meglátjátok. A The Daily Mail állítólag megbízható forrásból tudja, hogy Emily Blunt (Sorsügynökség, Looper Az ördög Pradát visel) és Ruth Wilson (Luther, The Prisoner, Asszonymaffia) azért harcol a háttérben, hogy a Bosszúállók folytatásában megkaphassák Ms. Marvel szerepét. Meglepőnek tűnik, hogy a Marvel már castingol, hiszen még azt se jelentették be, hogy készen lenne a forgatókönyv, ráadásul még a Hangya és Galaxis Őrzői mozik is "csak a levegőben lógnak". Éppen ezért nagyon nehéz elhinni, hogy Joss Whedon és a Marvel már tudják is Ms. Marvel szerepét és helyét a történetben, de mivel pletykaként kezelendő a dolog, adjunk neki egy feltételes esélyt. MS. Marvel egyébként Carol Danvers néven született, ám egy Kree (a filmben valószínűleg Chitauri) eredetű berendezésnek lett kitéve, az átalakította a genetikai struktúráját, ennek köszönhetően képes repülni, hatalmas ereje van, illetve rendelkezik egy afféle hetedik érzékkel, amivel megsejt bizonyos dolgokat a jövőből. Ms. Marvel a képregényekben is a Bosszúállók tagja volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.