Hirdetés

Bosszúállók 2: Forgatási képek

|

Pár napja elkezdődött Johannesburgban a Bosszúállók 2 forgatása és onnan láthattok 3 képet.

Hirdetés

A forgatáshoz közel élő "forrás" szerint Hulk jeleneteit tesztelik: "Hulk valószínűleg nagy szerepet fog játszani a johannesburgi jelenetekben. Valakivel csatázni fog, de nem tudom, hogy kivel. Nagyon dühös lesz, el fog dobni egy teherautót, az emberek sikítoznak és menekülni fognak onnan." A Bosszúállók 2. 2015 május 1-én érkezik a mozikba, Joss Whedon rendezésében, saját forgatókönyve alapján, impozáns szereposztással, melynek tagja többek között Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, Paul Bettany, Thomas Kretschmann és James Spader. A képekért kattints tovább.

Update: két ütős videórészlettel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.