Hirdetés

Bosszúállók 2 - Így néz ki Vízió!

|

Felbukkant a világhálón egy fotó, amin a Bosszúállók egyik rajongója a folytatás új plakátja előtt pózol. Ez önmagában még nem lenne meglepő, viszont a reklámon ott virít maga Vízió is.

Hirdetés

A Comic-Con 2014 alatt olyan koncepciós rajzokat tett közzé a Marvel, amelyen az összes bosszúálló együtt mutatkozik, beleértve Víziót is a háttérben, amelyet Paul Bettany alakít majd. Nyilván az elmúlt időszak marketingdömpingje miatt nem árulunk el sokat azzal, hogy a karakter lényegében Jarvis lesz, Stark korábbi mesterséges intelligenciája, csak alaposan továbbfejleszti magát. A képregényekben egyébként Víziót Ultron alkotta, viszont az a teremtője ellen fordult és átállt a jó oldalra (ráadásul beleszeretetett Skarlát Boszorkányba is). A folytatás 2015. május elsején mutatkozik be külföldön (nálunk csütörtökönként mutatják be az új filmeket, elseje pedig péntek lesz, tehát vagy 2015. április harmincadikán lesz a magyar premier vagy egy héttel később, május nyolcadikán), a tovább mögött pedig megnézhetitek Víziót.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.