Hirdetés

Bosszúállók 2 - Megvan Vízió karaktere!

|

Vízió karaktere már régóta szóbeszéd volt, hogy feltűnik a Marvel Filmes Univerzumában, de mostanra már biztos, hogy Paul Bettany fogja megszemélyesíteni, méghozzá a következő Bosszúállók moziban!

Hirdetés

Paul Bettany-t (Egy csodálatos elme, Kapitány és katona, A Da-Vinci kód stb.) érte a megtiszteltetés, hogy Joss Whedon nagyfilmjében eljátszhassa a sokak által régóta várt Víziót. A döntés a témában kicsit járatosabbaknak furcsa lehet, hiszen ő már valamilyen formában szerepel ebben az univerzumban. Ő ugyanis a Vasember filmek Jarvis-ának hangját kölcsönözte az eddigi produkciók során. A mesterséges intelligenciájú szuperszámítógép többször sietett Tony Stark segítségére, de Bettany számára inkább csak kisebb ugródeszkaként funkcionált ezek szerint. A forgatás jövő hónapban kezdődik Chris Evans, Downey Jr. és természetesen Joss Whedon közreműködésével. Vízió karaktere egyébként a képregény szerint egy android, amit a főgonosz, Ultron hoz létre, hogy amolyan kivégzőtisztként használja a csaták során. Hogy Vízió karakterével pontosan mi történik, abba spoileres lenne belemenni, de várhatunk itt is néhány fordulatot természetesen. Felhívom mindenki figyelmét, hogy aki nem akar spoilerekbe futni, az ne olvasson részletesen utána a témának! Bettany-t egyébként leghamarabb az idei Transcendence-ben láthatjuk viszont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.