Hirdetés

Bosszúállók 2 - Mi lesz Ultron terve?

|

A minap megérkeztek az első látnivalók a Bosszúállók folytatásából, egy címlapon még Ultron ábrázatát is szemügyre vehettük, de ki hozza létre őt és mi lesz a célja?

Hirdetés

Megérkeztek az első információk a sztoriról, csak saját felelősségre olvass tovább! A Bosszúállók: Ultron korában Ultront nem más hozza létre, mint Tony Stark (a képregényekben Hank Pym, vagyis Ant-Man) annak érdekében, hogy az érzelmekkel is rendelkező mesterséges intelligencia irányítsa az Iron Legiont, amely egyfajta planetáris rendőrség és robot tagjai az Iron Patriot (magyarul Vashazafi) páncélra hasonlítanak. Stark a saját személyiségjegyeivel ruházta fel Ultront, azonban Chris Hemsworth magyarázata szerint ez hatalmas hiba volt Stark részéről, mivel nem azt az eredményt kapta, amit szeretett volna és Ultron a rosszabbik énévé válik. Az emberiséget fenyegetésnek véli és a megoldást a kiirtásában látja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.