Hirdetés

Bosszúállók 2 - Pókember a csapatban?

|

Bár az első csoportból kimaradt, a bevételi adatokat látva nyilván a Sony nem követi el még egyszer ezt a hibát és a második Bosszúállókba már maguk tuszkolják bele a hálószövögetőt.

Hirdetés

Egyre biztosabbá válik, hogy a Pókember is szerves részét képezi majd a Bosszúállók 2 csapatának, méghozzá a nemrégiben megszellőztetett Hangya mellett. Gondoljunk csak bele: Pókember már három Sam Raimi filmben is bemutatkozott, továbbá egy hónap választ el minket a reboottól, érthető módon őt már nem kell bemutatni a közönségnek, mehet a többi szuperhős közé. A pletykák szerint Edgar Wright is hamarosan villant a Hangyával, tehát ő is megkapja az eredetfilmjét, szintén belépőt nyert a Bosszú Angyalai közé. Most A csodálatos Pókember producere, Avi Arad nyilatkozta azt, hogy szerintük semmi sem lehetetlen és ha megtörténne a kooperáció, akkor a Disney és a Sony is rendkívül jól járna. Arad szerint már csupán egy remek sztorira van szükség a megvalósításhoz. Vajon a Sony rájött, hogy nagy és ízletes tortaszeletet kaphat a Bosszúállókból, ha beszáll?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.