Hirdetés

Bosszúállók 2 - Vin Diesel Vision szeretne lenni

|

A Bosszúállók 2 előtt egyre-másra érik egymást a pletykák és híresztelések, de ha egy színész saját maga kampányol csatlakozása mellett, azt nem hagyhatjuk szó nélkül.

Hirdetés

Figyelem! A most következő szöveg spoilert tartalmazhat! Azt már tudjuk az elmúlt napok híreiből, hogy a Marvel 2015. május elsejére időzítette a Bosszúállók 2 dátumát és Joss Whedon rendező is visszacsücsül a rendezői székbe. Mindeközben Vin Diesel frissítette Facebook profil fotóját az ismert Marvel-karakter, Vision fotójára. A képhez tartozott egy felirat is, mely a következőből állt: "True Vision". A színész ezt követően gyorsan eltávolította a dolgot profiljáról, de a szemfüles rajongókat nem tudta megtéveszteni és sokan már azt vízionálják, hogy Diesel alakíthatja Vision karakterét a Bosszúállók folytatásában. Ha emlékeztek még, korábban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy az elhalálozott Coulson ügynök térhet vissza Vision képében, de ezt Coulson ügynök tagadta, bár meglehetősen visszafogottan. További infók a karakterről itt. Ti örülnétek Vin Diesel csatlakozásához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.