Hirdetés

Evangeline Lilly karaktere visszatér a Bosszúállók 4-ben

|

Utoljára Hangya első önálló kalandjában láthattuk a karaktert, akkor is egy olyan helyzetben, ami határozottan a jövőjére utalt.

Hirdetés

A 2015 nyarán debütált Hangya hatalmas sikere után Scott Lang-et már Amerika Kapitány harmadik kalandjában is láttuk, ám még ott sem volt elég karakteréből. Helyette most viszont az Evangeline Lilly által alakított Hope Van Dyne-ról, vagyis Darázsról kaptunk információt magának a színésznőnek hála, ugyanis megerősítette visszatérését az Ant-Man & The Wasp címet viselő folytatást követően. Ha már a Marvel társakat kovácsol ebből a két karakterből, akkor azért lehet is számolni azzal, hogy ezentúl főként közösen látjuk őket a képernyőkön.

Hirdetés

A New York-i Comic-Conon volt lehetősége beszélgetni az embereknek Evangeline-nel, amikor is mi másról, ha nem Hope Van Dyne jövőjét illetően kérdezték őt. A színésznő kicsit nyitottabb volt, mint azt a legtöbben várták volna, hisz miután beszélt egy keveset Darázsról a következő Hangya filmben, megerősítette, hogy karaktere a Bosszúállók franchise-ból sem fog kimaradni. 

Hamarosan egy kétrészes Bosszúállók széria jön ki. Darázs nem lesz benne az elsőben, de a másodikban már igen - ennek az az oka, amiért nagyon szeretnék megőrizni, hogy a Hangya és Darázsban fedjük fel első alkalommal.

A Bosszúállók: Végtelen Háború történetet valóban két filmre bontja a stúdió. Az első 2018 májusában debütál, kvázi közvetlenül a nyáron érkező Hangya folytatás előtt. A második, egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 2019-ben érkezik, így Darázsnak megvan az esélye szerepelni egy nagyot, mielőtt csatlakozna a Föld legnagyobb hőseihez a Thanos elleni újabb felvonásban. Mit szóltok ezekhez a hírekhez? Örültök neki, hogy Hope Van Dyne karaktere is nagyobb szerepet kap a későbbiekben? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.