Hirdetés

Bosszúállók - A legelső ígéretes kritikák

|

Meghökkentő hatást váltanak ki a Bosszúállókról kikerült legelső külföldi értékelések, de nem a szó negatív értelmében: a kritikusok mindegyike majdnem a maximális pontszámmal jutalmazta Joss Whedon álomprojektjét.

Hirdetés

Vajon megszületett az eddigi legjobb szuperhősöket felkaroló Marvel produkció? A legelső külföldi értékelések a vártakat is felülmúlják és egy remek alkotás képét vetítik elénk. Vajon tényleg ennyire jó, vagy csak bejön nekik Joss Whedon huncut szemöldöke? Ha nem sikerül semmilyen úton-módon idő előtt jelen lennem bármelyik premier előtti vetítésen, akkor 27-én érkezik a saját beállításű Bosszúállók kritikánk, ha sikerül, akkor jóval korábban. A szóban forgó, első Bosszúállók értékelések:

The Vine 5/5
Popcorn Junkie - 4,5/5
Digital Spy - 4/5
IGN - 9/10
The Hollywood Reporter - 80%
MovieFix - 4,5/5
Daily Mail - 4/5
Film4 - 4,5/5
Total Film - 4/5
The Telegraph - 4/5
Empire - 4/5
WhatCulture - 4/5
Variety - 80%
QuickFlix - 4,5/5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.