Hirdetés

Vajon újracastingolják az eredeti Bosszúállókat a közeljövőben?

|

Bizonytalan kedvenc hőseink sorsa a harmadik fázist követően, így természetesen a Marvel Studios elnöke megkapta ezt a kérdést és válaszolt is adott rá.

Hirdetés

Most, hogy már elkezdődtek a Bosszúállók: Végtelen Háború előkészületei (maga a forgatás még egy kicsit bizonytalan), a rajongókat egyre jobban érdekli az, hogyan fog zárulni ezzel és az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4-gyel a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisa. Tudjuk, hogy a szóban forgó produkciók lesznek minden eddigi csúcspontjai, amelyben számtalan karakter lesz egyszerre jelen a vásznon, ám ezáltal arra is erősen lehet számítani, hogy néhányan végleg elhullanak.  Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke felelt arra a kérdésre, hogy számíthatunk-e ezek után jelenlegi színészek lecserélésére, ha esetleg úgy hozza a helyzet. 

Hirdetés

Szerencsére még nem mostanában kell meghoznunk ezt a döntést. Rengeteg film van, amire mindenki aláírt, és sokáig élvezni fogjuk őket. Robert Downey Jr. Vasember, és jelenleg senki más nem tudnék elképzelni. Chris Evans annyira jól testesítette meg Amerika Kapitányt, mint bármely színész, aki ilyen ikonikus pop-kulturális figurát hívott életre. Chris Reeve Supermanjére tekintek aranystandardként és szerintem Evans ott van. Senki mást nem tudnék elképzelni.

De nézhetjük a történelmet is: Van egy új Pókemberünk jelenleg, aki benne volt a Polgárháborúban és a Pókember: Hazatérésben, és a közönség a szívébe zárta. Vehetnénk példaként Sherlock Holmes-t, James Bond-ot, és Batman-t, mint olyan karaktereket, akik tovább jelen voltak, mint az őket alakító színészek. Van precedens más franchise-okban, ami azt sugallja, hogy ez lehetséges. De jelenleg nem akarok belegondolni és nem is kell belegondolnom.

Feige szavai hallatán megnyugodhatunk, egy darabig biztosan nem bújik más a Vasember páncélba, nem hajigálja más Amerika Kapitány pajzsát és nem is változik át valaki más kedvenc zöld óriásunkká. Azt nem garantálhatjuk, hogy mindenki túl fogja élni a Föld legnagyobb hőseire váró legnagyobb csatát, de inkább egy hősi halál, minthogy új színészek bújjanak már a filmekben létező karakterek bőrébe. A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 májusában, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 pedig 2019 májusában fog kasszákat robbantani Joe és Anthony Russo rendezésében. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.