Hirdetés

Bosszúállók - Nincsen benne semmilyen utalás más filmekre!

|

Sokan kifogásolták, hogy a Marvel korábbi filmjeivel ellentétben a Bosszúállókban nem található semmilyen különösebb easter egg a jövőbeli mozikra vonatkozólag... nem véletlenül!

Hirdetés

A Marvel elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy nem véletlenül nem találtak utalásokat más Marvel-filmekre a rajongók a Bosszúállókban, ugyanis nincsenek is benne olyanok! Feige szerint zavaró lett volna, ha itt-ott elrejtenek némi húsvéti tojást. Természetesen a jövőben nem mondanak le teljesen eme jó szokásukról, de a Bosszúállókban nem szerettek volna alkalmazni semmilyen utalást a jövőre nézve - kivéve a stáblista utáni jelenetben szereplő alakot és Stan Lee nyúlfarknyi felbukkanását. Tehát senki ne pazarolja arra az idejét, hogy húsvéti tojásokat és utalásokat keres, ugyanis semmit nem fog találni - még a filmben elhangzott hangya - csizma párhuzam sem kapcsolható egyértelműen a Hangya mozihoz. Ez van, srácok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.