Hirdetés

Bosszúállók premier ma hajnalban!

|

Hölgyeim és Uraim! Eljött végre ez a nap is, melyre oly sokáig vártunk. Magyar idő szerint hajnali 3 órakor megkezdődik a vörös szőnyeges felvonulás, utána pedig a hivatalos Bosszúállók premier.

Hirdetés

Kedves olvasók! Annyi hírt adtunk már nektek a Bosszúállókról és minden, a filmmel kapcsolatos kis információról... Most végre elérkezett egy mérföldkő az idei év talán legjobban várt filmjével kapcsolatban. Ma hajnali 3 órakor megkezdődik egy véget nem érő marketingkampány befejezésének első felvonása, két órával később pedig a várva várt premier. Jól tudom ez nem a világpremier, hiszen az csak április 26., de ha jobban belegondolunk, mégis csak nagy dolog ez, hiszen a Marvel nagyközönség elé tárja legújabb sikervárományos filmjét. Hogy ti se maradjatok le semmiről, a tovább mögött egy 2 órás Youtube linket találtok, ami az interjúkkal egybekötött bevonulást közvetíti majd élőben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.