Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - A minden eddiginél ütősebb trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

A vártnál egy nappal korábban érkezett a Bosszúállók: Ultron kora vadonatúj trailere, amely a korábbiakkal ellentétben nem ugyanazokat a jeleneteket variálja, amiket már ezerszer láttunk, hanem olyan látványt és pillanatokat tár elénk, amitől legszívesebben már most rohannánk jegyet venni. A stábot és a sztorit úgyis kívülről fújja már mindenki, ezért ezzel nem is untatnánk titeket, inkább következzék nyomban a magával ragadó trailer, hiszen úgyis erre vártunk egész héten (és még Vízió is látható benne!): Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=PQDzAftleY0 Ultron hangját itt Hirtling István adja. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=S6F7TQchKsc&app=desktop Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=6PB5NAyIIXY Május hetedikén kiderül, hogy maga a film is ilyen ütős lesz-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.