Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Az utolsó (?) trailer

|

Hirdetés

A Marvel kiadott egy újabb Bosszúállók: Ultron kora trailert, de a cím tanúbizonysága szerint ez lesz az utolsó a megjelenés előtt, amely sok helyen már április 22-től látható lesz, hazánkba viszont csak május hetedikén érkezik meg (természetesen 3D-ben). Az alábbi Bosszúállók: Ultron kora kedvcsinálóban számos új jelenet is helyet kapott a már ismert mozzanatokon kívül, de nem szeretnénk lelőni egyetlen meglepetést sem, így ha ti sem akarjátok elrontani az élményt, ne kattintsatok, csak ha már nem bírjátok türelemmel az egy hónap múlva esedékes premierig. https://www.youtube.com/watch?v=KCEVih6JkW0 Ha esetleg lemaradtatok volna a minden eddiginél ütősebb előzetesről, akkor erre fáradjatok érte, de érdemes lehet pár percet szentelni a kibővített trailerre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.