Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Bővített verzióval és alternatív befejezéssel jön a DVD és Blu-ray

|

Hirdetés

Ha nehezen tudjátok kivárni a Bosszúállók: Ultron kora premierjéig hátralévő időt, akkor a korongos változatok megjelenéséig még durvább lesz a türelemjáték, ugyanis az Amazon UK előrendelőknek szánt leveléből kiderült, hogy Joss Whedon rendezése bővített verzióval és egy alternatív befejezéssel jelenik meg a DVD és Blu-ray változatok esetében. Mint korábban azt egy Collider interjú is megerősítette, a rendező eredetileg 3 órásra vágta a filmet, azonban a mozikba kerülő változat ennél kevesebb, egészen pontosan 141 perces, de felesleges keseregnünk emiatt, hiszen azokat a jeleneteket, amiket a vetítés alatt nem látunk, pótolhatjuk majd a DVD és Blu-ray kiadások segítségével. Ezenkívül még egy alternatív befejezést is kapunk majd, bár arról fogalmunk sincs, hogy ez mit takar valójában, ahogyan dátumunk sincsen még a korongokhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.