Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Felbukkan egy-két régi ismerős

|

Hirdetés

Noha nem volt feltűnő, de a nemrég kiadott új Bosszúállók: Ultron kora poszteren el volt rejtve pár finomság, amik felkelthetik a rajongók kíváncsiságát. Az egyik az, hogy Danny Elfman is felkerült, mondván ő is hozzátette valamilyen formában a magáét a film zenei részéhez - egyes spekulációk szerint ez egy Pókemberes vagy Hulkos stáblistás jelenetet jelenthet. A másik a rajongók számára szívmelengető felfedezés három név a poszter legalján, amik olyan apró betűkkel íródtak, hogy szinte kivehetetlenek, de bizony ott vannak: ez a három pedig Anthony Mackie, Hayley Atwell és Idris Elba. Azoknak, akik követik a Marvel filmeket, nyilván nem kell egyikőjük karakterét sem bemutatnunk, a többieknek viszont érdemes tudni, hogy Mackie az Amerika kapitány: A tél katonájában mutatkozott be Sólyomként, Hayley Atwell az Agent Carter sorozat főhőse és a Kapitány régi szerelme, míg Idris Elba a Thor-filmek mufurc "kapuőre", Heimdall.

b-n-pk9uyaiifzh-124690
Vajon ezek a karakterek milyen minőségben és mennyi ideig tűnnek majd fel a Bosszúállók: Ultron kora történetében?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.