Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Így nézett ki igazából Ultron

|

Hirdetés

Remélem mindenkinek megvan Ultron, a Tony Stark által összerakott szuperintelligens halálos robot, aki amúgy szörnyen felelőtlen volt, mert elfelejtett biztonsági mentést csinálni a Felhőben, bezzeg Jarvis, ugye? Na, de mindegy most nem ez a lényeg, hanem, hogy milyen is volt igazából Ultronnal dolgozni a forgatáson. A hangját és mozgását a Feketelista főszereplőjétől, James Spadertől kölcsönözte, aki a felvételek alatt beleugrott egy Motion-Capture ruhába, mert így mindenkinek könnyebb, főleg a színészeknek, akik tudják hova kell beszélniük, vagyis, hogy ezúttal pont nem. Mivel Spader nem arról híres, hogy több, mint két méter magas, a feje fölé kapott pár piros lámpát, hogy már pedig arra kell nézni, nem a szemmagasságban színészkedő Spaderre. Ezt meg sem próbálom elképzelni milyen nehéz lehetett kivitelezni, de az ikreket alakító Elisabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson (nekik volt a legtöbb közös jelenetük a robottal) megosztják tapasztalataikat ebben a legújabb kis így-készült videóban: https://www.youtube.com/watch?v=785BMW29UVo A Bosszúállók: Ultron kora minden elképzelhető formátumban október 2-án jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.