Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Ismerkedj meg Skarlát Boszorkánnyal és Higanyszállal

|

Hirdetés

A Bosszúállók: Ultron kora több új karaktert is felsorakoztat a főgonoszt is beleértve, de a kettő talán legfontosabb az X-Men univerzumból szalajtott Maximoff testvérpár (Pietro és Wanda), akikről a jogok miatt sem azt nem árulhatja el Joss Whedon a filmben, hogy mutánsok, sem azt, hogy valójában Magneto gyermekei. Ennek ellenére sok más részletet megoszt velünk egy friss "beszélgetés a stábbal" videóban, amelyben új jelenetek is láthatóak. A mellékelt trailerben Whedonon kívül felszólal az említett páros, Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) és Aaron Taylor-Johnson (Higanyszál) is, de rajtuk kívül hallhatjuk Chris Evans (Amerika Kapitány) gondolatait is. Íme a csoda: https://www.youtube.com/watch?v=KjNFXLu1ljM A Bosszúállók: Ultron kora május hetedikén jön, addig valahogy csak kibírjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.