Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Kibővített kedvcsináló, új jelenetekkel

|

Hirdetés

A Disney gőzerővel tolja az arcunkba a Bosszúállók: Ultron kora marketinganyagait és valószínűleg most érkezett el az a pillanat, amikor nem szabadna többet megnéznünk belőlük, hogy hagyjunk valami meglepetést a moziba is, de egyrészt nagyon nehéz megállni, hogy kattintsunk a lejátszásra, másrészt Joss Whedon valószínűleg tartogat egy-két aduászt a paklijában, így ne hagyjátok ki a film legújabb, bővített kedvcsinálóját. A már ismert jeleneteken kívül ismét akadnak vadonatúj mozzanatok, ráadásul belekóstolhatunk egy kicsit a csapattagok közötti dialógusokba is, a közös akciózásról és a hősök új képességeiről már nem is beszélve. Száz szónak is kattintás a vége: Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=NWnTQ6lk-Wk Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=0WM915QsOyI A Bosszúállók: Ultron kora május hetedikén jelenik meg hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.