Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Kiderült, hogy benne lesz-e Pókember

|

Hirdetés

Mióta a Marvel megegyezett a Sonyval Pókember jogairól, a rajongók folyamatosan azt találgatják, hogy melyik szuperhősfilmben bukkanhat fel először a falmászó. Azt már nyílt titok, hogy a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban részt vesz és 2017-ben jön egy újabb önálló mozival is, de rengeteg pletykát hallottunk már róla, hogy talán előbb is feltűnik. A Marvel Studios beszédes elnöke, Kevin Feige Collidernek adott interjút, amelyben természetesen megkérdezték tőle azt is, hogy a közkedvelt és barátságos pókarc is látható lesz-e a Bosszúállók: Ultron korában, akárcsak egy cameo vagy stáblistás jelenet erejéig is, mire Feige határozottan kijelentette, hogy Pókemberrel biztosan nem találkozunk benne. Persze a meglepetés már nem lenne meglepetés, ha előre lelőnék és korábban is volt már rá példa nem egyszer, hogy Feige csak a levegőbe beszélt, mindenesetre ez eddig egy határozott nem. Május hetedikétől hazánkban is kiderül, hogy mi a helyzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.