Hirdetés

Bosszúállók: Ultron Kora - Kiszivárgott a stáblistás jelenet?

|

Hirdetés

Figyelem! Spoileres hír következik! Ha valódi a Bosszúállók: Ultron kora nemrég felkerülő, kamerás stáblistás jelenete, akkor - és most mindenki hagyja abba az olvasást, aki nem akar lelőni magának semmilyen meglepetést - Pókember valóban felbukkan Joss Whedon filmjének végén, bármennyire is hangsúlyozta azt a rendező, hogy nem lesz a készítők neveinek felsorolása után semmilyen jelenet és bármennyire tagadta Kevin Feige Póki jelenlétét. De vajon hihetünk a szemünknek? Az egészet tegyük erősen feltételes módba, ugyanis a kiszivárgott videó könnyen lehet kamu, azonban ha mégsem az (ez napokon belül kiderül, hiszen április 22-én már egy csomó országban bemutatják, egy nappal később pedig az Egyesült Királyságban is), akkor Pókembert már a jövő évi Polgárháború előtt láthatjuk feltűnni egy Marvel filmben, az pedig az Ultron kora lehet. https://www.youtube.com/watch?v=RZ1urzF56aY Ha a kiszivárgott anyag valódi, szerintetek stílusosan köszönt be Pókember? És mivel beszél a jelenetben, vajon megtalálták már azt, aki játssza majd? Hazánkban csak május hetedikén láthatjuk először, hogy Whedonék mire készülnek. (A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.