Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Még egy kis táncolós bakizás

|

Hirdetés

Jövőhéten jelenik meg Blu-rayen a Bosszúállók: Ultron kora, miután 1,4 milliárdot szakított világszerte, az otthonokat is meg szeretné hódítani. Ugyan a lemezeken nem lesz sem rendezői, sem bővített változat, de lesz rajta bőven mindenféle földi jó. Például a kihagyhatatlan bakiparádé, amiből kaptunk egy újabb részletet, még több táncolással. (Az első itt volt.) https://www.youtube.com/watch?v=G3l6_3ogtH4 Az extrák tartalmaznak majd pár színfalak mögötti videót (The Inside Out - Making Of The Avengers: Age of Ultron), egy kis felvezetőt (The Infinite Six) a következő részhez, és természetesen az elengedhetetlen kivágott jeleneteket és bakikat. Annak is lehetőséget adnak, aki eddig elfelejtett volna bevásárolni Marvel filmekből, mert az összes Phase II filmet egy pakkba dobták (Phase two collection), hogy karácsonyra tuti legyen ajándék ötletünk a rokonaknak, és persze magunknak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.