Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - Vasember vs. Hulk klip, Captain Marvel kimarad

|

Hirdetés

Tovább dübörög a Marvel hype-vonatja a pár hét múlva debütáló Bosszúállók: Ultron korával az élen, amelyben az egyik leginkább várt jelenet Vasember és Hulk összecsapása lesz - ezt nézhetitek meg most az eddigieknél egy kicsit bővebb változatban is. Az Ultron korához kapcsolódik az a hír is, hogy tervben volt Captain Marvel bemutatása akárcsak egy cameo erejéig is, de Kevin Feige, a Marvel elnöke szerint nem akarnak addig bemutatni egy teljesen kialakult, repülő jelmezest, mielőtt megismertetnék velünk, hogy ki ő és hogyan lett ilyen. A Captain Marvel premierje 2018. november másodikára lett kitűzve, de még nem sokat tudunk a projektről. Visszatérve a Vasember vs. Hulk videóra, mondanunk sem kell, de azért leszögezzük, hogy az alábbi klip masszív spoilereket tartalmazhat, tehát csak saját felelősségre menjen az a kattintás:

A Bosszúállók: Ultron kora május hetedikén jeleink meg hazánkban (méghozzá 3D-ben) és jó ideig - ha nem véglegesen - ez lesz Joss Whedon utolsó Marvel-projektje, a két részes harmadik részt már nem ő rendezi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.