Hirdetés

NULLA extrával kapjuk meg a Bosszúállók: Végjátékot

|

Méghozzá egyetlen formátumban.

Hirdetés

Minden kétséget kizáróan jártak már szebb napok is a magyarországi filmgyűjtőkre, elvégre nem új keletű dolog, hogy már öt éve csak és kizárólag DVD-formátumban jelennek meg idehaza a Disney forgalmazásában mozikba kerülő produkciók. Ezáltal többek között a Pixar és a Marvel Studios alkotásaitól is elesünk, legalábbis ami a napjainkban elvárható teljes értékű kép- és hangminőséget illeti, és mint most kiderült, még a Bosszúállók: Végjáték sem fogja a kivételek sorát erősíteni. 

Hirdetés

Mert bizony beszélhetünk kivételekről a Disney égisze alatt, mégpedig a Lucasfilm (minden fősodorbeli Star Wars film és a mellékszálak egyaránt), valamint egy-két Marvel film esetében, ami az elmúlt években magyar nyelvű BD-kiadást kapott. Egész pontosan a Doctor Strange és A galaxis őrzői vol. 2 váltak elérhetővé soron kívül több formátumban is, ebből adódóan, habár az előző két év termései (beleértve a Végtelen háborút) újfent csak DVD-n jelentek meg, néhányan remélték, hogy talán a hazai forgalmazásért felelős Pro Video talál majd valamilyen kiskaput arra vonatkozóan, hogy a Végjátékot is megvásárolhassuk Blu-rayen. 

Mint mostanra jogosan sejthetitek, a Marvel Moziverzum első három fázisát lezáró, nemrég ráadásul minden idők legnagyobb bevételű alkotásává vált legújabb Bosszúállók film Magyarországon mindössze DVD-n fog megjelenni szeptember 4-én, a képet pedig még tovább árnyalja, hogy semmilyen bónusz tartalom nem lesz a lemezen - eredeti nyelven sem (nem könnyű elsiklani felette, hogy a szintén abban a hónapban megjelenő Két lépés távolság című drámafilm DVD-jén nyolc darab magyar feliratos extra is helyet kapott). A Végjáték mellé egyébként jönni fog egy gyűjteményes kiadás is a tetralógia részeivel (Bosszúállók, Bosszúállók: Ultron kora, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték), amikhez alább megtaláljátok a borítóterveket.

Mindezen felül a Pro Video szeptemberi megjelenési listáján szerepel még Anne Hathaway és Rebel Wilson Csaló csajok (DVD, BD) című vígjátéka, a már említett Két lépés távolság (DVD), a Pokémon - Pikachu, a detektív (DVD, BD, 4KUHD, 3DBD Steelbook), amiben Ryan Reynolds kölcsönzi a címszereplő orgánumát, illetve az élőszereplős Aladdin - Guy Ritchie rendezése Disney film lévén ugyancsak DVD-kiadásban.

Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.