Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték lesz az MFU leghosszabb filmje?

|

A Bosszúállók: Végtelen háború eseményeit és a több mint húsz filmet nem lehet másfél óra alatt lezárni, szerencsére ennek a duplájára számíthatunk.

Hirdetés

Aki nem bír ki három órát mosdószünet nélkül vagy úgy issza az üdítőt, mintha nem lenne holnap, az készüljön fel rá, hogy a Bosszúállók: Végjáték próbára fogja tenni a kitartását, ugyanis a jelenlegi álláspont szerint ez lehet a Marvel Filmes Univerzum leghosszabb darabja. De nyilván a rajongók ezt cseppet sem bánják.

Hirdetés

A Marvel Magyarország számolt be arról az interjúról, amit az egyik rendező, Joe Russo adott nemrég a film játékidejével kapcsolatban a Collidernek:

"Úgy gondolom, a stúdió a lehető legjobb történethez ragaszkodik. Jelenleg elégedettek vagyunk a filmmel, és a tesztközönségektől is nagyszerű visszajelzések érkeztek. Persze nem készültünk el, még mindig van min finomítani. Ismét ki kell hangsúlyozzam, ez 22 film kicsúcsosodása, ezáltal rengeteg mindenről kell mesélnie, aminek az érzelem az egyik legfontosabb mozgatója. Amikor egy ilyen komplikált történetet akarsz elmesélni, és szeretnél erős érzelmes pillanatokat a karaktereiddel, az bizonyos időt igényel. Jelen esetben kifejezetten kell a három óra."

Nyilvánvalóan mivel a premier csak április 25-én lesz, ezért még mindig van rá esély, hogy a végső változat valamennyivel három óra alá esik majd, viszont a rendezők ígérete szerint a játékidő mindenképpen rá fog licitálni a Végtelen háborúéra. Izgatottan várjuk, hogy mi mindent láthatunk majd ennyi idő alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.