Hirdetés

Így énekelt a Bosszúállók: Végjáték Thorja a forgatáson

|

Sírva nevetős az a videó, amit Chris Hemsworth osztott meg a rajongókkal.

Hirdetés

FIGYELEM! Aki nem látta a Bosszúállók: Végjátékot, az ne olvasson tovább a spoilerek miatt!

Sokak számára megosztó volt az, ahogy a Bosszúállók: Végjátékban ábrázolták Thort, elvégre pocakosan, alkoholistán, már-már hobó módjára láthattuk a korábban kigyúrt és délceg istent, viszont belegondolva, hogy Odin fia mi mindent veszített korábban és milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, amíg maradék népével kikötött a Földön, akkor máris értelmet nyer a megzuhanása. De a testesebb Thor nem csupán drámát, hanem humort is bőven szolgáltatott, nem véletlenül született az a vicc sem a férfiak körében, hogy végre olyan testük van, mint a karakternek. 

Hirdetés

Chris Hemsworth nemrég a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, ahol bemutatott egy kulisszák mögötti videót is, amelyben Thorrá maszkírozva, a Bosszúállók: Végjáték forgatásának egyik szünetében előadta a Hurt című dalt, amelyet eredetileg a Nine Inch Nails szerzett, ám Jonny Cash 2002-ben megjelent feldolgozása tette világhírűvé. 

Ha a teljes beszélgetésre nem vagytok kíváncsiak (pedig az is érdekes), csak magára a felvételre, akkor megnézhetitek alább, egyenesen Hemsorth Instagramjáról: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not sure why everyone’s so worried about Thor, he’s fine guys...

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Nektek hogy tetszett az a fajta Thor, akit a Bosszúállók: Végjáték felvonultatott?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.