Hirdetés

Rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték első trailere

|

Még a Végtelen háború első előzetesének teljesítményét is lepipálta.

Hirdetés

Sokat vártunk rá, de végre a napokban befutott a Bosszúállók 4, avagy hivatalos nevén a Bosszúállók: Végjáték első trailere, amelytől azonnal felrobbant az internet, másba sem tudott belefutni az ember a közösségi médiában, csakis a Marvel Studios újdonságába. Olyan sokan voltak kíváncsiak rá, hogy a kiadó mit mutat a hősökből a Végtelen háború eseményei után, hogy az előző rész előzetesének teljesítménye eltörpülhet mellette. 

Hirdetés

A Marvel Studios a hivatalos Twitteren osztotta meg a nagyszerű hírt, miszerint a Végjáték trailerét az első 24 óra alatt 289 millió alkalommal nézték meg, ami rekordnak számít, ugyanis az eddigi címvédő, a Végtelen háború videóját "csak" 230 millió megtekintést tudhat magáénak, míg a dobogó harmadik helyén Az oroszlánkirály áll egy elképesztő 224 milliós számmal. 

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én kerül a mozikba és kíváncsian várjuk, hogy megdönti-e a Végtelen háború összbevételét, amely meghaladta a kétmilliárd dollárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.