Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború bővebben feltárja Nebula sötét múltját

|

Karen Gillan szerint új elemeit ismerhetjük meg karakterének a Végtelen háborúban.

Hirdetés

A Galaxis Őrzőiben Nebula egy egyoldalú gonosztevőként volt jelen, ám a folytatásban egy egészen új oldaláról ismerhettük meg, ami meglepően szimpatikussá tette a kezdetben ellenszenves karaktert. Ahogyan azt mindenki tudja a Bosszúállók: Végtelen háborúban színre lép Thanos, aki a nem csak a Földre, hanem az egész világegyetemre hatalmas fenyegetést jelent. Nebula Thanos kegyetlen kiképzése során vált azzá a fékezhetetlen harcossá, akit a filmekben megismerhettünk, ám ugyan ezenedzés kudarcai miatt csonkította meg csúnyán nevelt lányát az Őrült Titán.

Hirdetés

Nebula történetének bővebb kibontásához tökéletes alapot nyújt tehát a következő Bosszúállók film, amelyben Thanos más gyermekeivel is találkozhatunk. A karaktert alakító Karen Gillan a következő nyilatkozatot adta szerepéről:

"Anélkül, hogy bármit is elspoilereznék annyit elmondhatok, hogy Nebula története folytatóni fog és új dolgokat ismerünk majd meg a múltjából. Tulajdonképpen megtudjuk, hogy annál is rosszabb a múltja, mint képzeltük volna."

Az Inifnity Gauntlet képregényben különösen fontos szerepe van Nebulának, de nem tudjuk pontosan, hogy abból mennyit emelnek át a készítők. Bárhogyan is legyen, valószínűleg nem fogunk csalódni akkor, amikor Nebula és Thanos újra találkoznak:

"Látni fogjuk, ahogyan szembeszáll mindennel. Olyan lesz, mint egy érzelmi robbanás."

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. A főbb szereplők között megtalálunk szinte minden jelentősebb karaktert, akik eddig felbukkantak a Marvel Filmes Univerzum alkotásaiban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.