Hirdetés

Erről szól a következő Bosszúállók és még két közelgő Marvel-film

|

A Thor: Ragnarök és a Fekete Párduc is kapott egy-egy leírást.

Hirdetés

Miután az S-fejek másodjára is megmentették a galaxist, júliusban a Pókember reboot visszavisz bennünket egy igazán földhözragadt környezetbe. Mivel a Tom Holland főszereplésével érkező új falmászó film már a nyakunkon és a sztorijáról is egész sokat tudunk két előzetes után, a stúdió az azt követő három produkcióra fekteti a hangsúlyt vadonatúj szinopszisok formájában. Ezeket a Marvel Magyarország fordításában olvashatjátok a folytatásban.

2017. november 2-án harmadik önálló kalandjával tér be a mozikba Thor, aki hozza magával a zöld fenevadat és fan-favorit testvérkéjét, Lokit. A nézettségi rekordokat döntő első kedvcsináló után most egy hosszabb leírás érkezett: 

"Thor világa darabokra hull a Ragnarökben. Fondorlatos testvére, Loki átvette a hatalmat Asgard felett, ám az erőteljes Hela is kész megszerezni magának a trónt, mialatt Thort bebörtönzik a világegyetem másik oldalán. Hogy megszökjön a fogságból és megóvja otthonát, először egy halálos idegen bajnokságot kell megnyernie azáltal, hogy legyőzi korábbi szövetségesét és az egykori Bosszúállót... a Hihetetlen Hulk-ot!"

Hirdetés

Miután jól megnyerte magának a nézőket az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, T'Challa 2018. február 15-én egymaga bizonyíthat a Fekete Párduc mozival.

"Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően T'Challa hazatér a világtól elvonult, technikailag fejlett afrikai Wakandába, hogy országa új királyává váljon. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy saját hazájának frakciói ellene vannak jogos örökségében. Amikor két ellenség összefog Wakanda elpusztításának érdekében, a Fekete Párduc néven ismert hősnek együtt kell működnie a C.I.A. ügynökkel, Everett K. Ross-szal és a Dora Milaje wakandai különleges erők tagjaival, hogy megfékezzék az országot is fenyegető világháborút."

Hazánkban 2018. április 26-án debütál a Marvel Filmes Univerzum nagy egészét tető alá hozó Bosszúállók: Végtelen Háború, ami okkal az egyik legvártabb projekt minden rajongó körében. Na nem feltétlen a gigászi összecsapás miatt Thanos ellen, sokkal befolyásolóbb tényező A galaxis őrzőivel kiegészült csapat és a közöttük lévő interakciók. 

"Miközben a Bosszúállók és szövetségeseik folytatják a világ megóvását a nagyobb fenyegetésekkel szemben, az új veszély a kozmosz árnyékából közeleg: Thanos. Egy intergalaktikus hírhedt zsarnok, kinek célja az, hogy összegyűjtse mind a hat Végtelen Követ, a felfoghatatlan hatalom eszközeit, és felhasználja őket a valóság egészének átírására. Mindaz, amiért a Bosszúállók eddig harcoltak, ehhez a pillanathoz vezettek - a Föld és a létezés sorsa még sosem volt bizonytalanabb."

A Marvel Studios soron következő darabja július 6-án leng be a magyar mozikba Jon Watts rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.