Hirdetés

A Vanity Fair címlapján feszítenek a Bosszúállók: Végtelen háború karakterei

|

Zsír új fotókon láthatjuk a Marvel Filmes Univerzum apraja nagyját.

Hirdetés

Néhányan biztosan emlékeztek arra, hogy pár hónapja több színész is posztolt arról, hogy egy "titkos" Marvel fotózáson vannak. Most kiderült, hogy ezek a képek a Vanity Fair magazinnak készültek és nem csak a címlapot, hanem az újság hasábjait is sikerült megtölteni oltári képekkel.

Hirdetés

A fotózásra a Marvel Filmes Univerzum 83 tagját (!) sikerült összehozni, de egyelőre még nem lelhető fel mindenki a most megjelent képeken, szóval jó eséllyel számíthatunk újabbakra. Minden esetre így sem panaszkodhatunk, van mit böngészni a galériában.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2016. április 26-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Chris Evans, Robert Downey Jr., Jeremy Rener, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Tom Holland, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Dave Bautista, Josh Brolin és még sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.