Hirdetés

A Bosszúvágy leporolt változata nem olvas a sorok között - új előzetes

|

Eli Roth vagy nem olvas újságot vagy csak szimplán ignorál mindent, ami a Bosszúvágy újrázása ellen szól.

Hirdetés

A Bosszúvágy új előzetese után felmerül a kérdés, hogy Eli Roth miért pont ezt a filmet akarta elővenni és újraforgatni. Minden remake esetében talán az egyik legfontosabb teendő a korszerűsítés, hiszen ha belegondolunk minden film egyben korlenyomat is, képviseli a kort a sorok között. Jelenlegi esetünkben a Charles Bronson főszereplésével készült Bosszúvágy is képvisel valamit, még ha nem is merészkedik mély filozófiai távlatokig, azonban ezek a sorok közötti jelentések az esetek többségében nem igazán ültethetőek át napjainkra, úgymond korszerűsíteni kell az alapanyagot.

Hirdetés


Az újraforgatott változat azonban nem érezteti magáról ezt a korszerűsítést, azon kívül, hogy napjainkba helyezte át a történetet, reméljük, azért a kétes üzenetű alaphelyzettől, miszerint egy pasas néhány fegyverrel képes bűnüldözővé válni, illetve az egyszerű erőszaktól, egysorosoktól túltengő előzetes mögött egy sokkal intelligensebb film lapul majd. Ezt leghamarabb csak a márciusban esedékes premier után tudjuk meg.



Mit gondoltok a Bosszúvágy remake-jéről, szükségesnek tartjátok vagy szerintetek teljesen felesleges?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.