Hirdetés

Boszorkányvadászok 2 - Jönnek a zombik?

|

Hirdetés

A Boszorkányvadászok folytatását szinte rögtön a premier után bejelentették, hiszen az 50 milliós költségvetésre 55-tel válaszolt a hazai piacon és 170 millióval nemzetközileg. Ugyan kicsit lassan haladt a projekt, de most már a célegyenes felé robog és elméletben 2016 második felében már forgatnak is. Mivel Gemma Arterton és Jeremy Renner is visszatér nem is tudtak volna előbbi elkezdeni dolgozni, hisz Renner a Marveles filmek miatt nagyon elfoglalt volt. A Polgárháború forgatásának végével felszabadul, de nem sokáig, mert a saját Bourne folytatása még mindig tervben van. A rendező a francia Bruno Aveillan lesz, aki Tommy Wirkola (ő rendezte az első részt) helyét vette át. A zombikat az első rendezőjelölt, Steven Ilous (Mátrix, mint animátor) terveztette Vincent Van Dyke-kal a munkálatok legelején, ezeket osztotta meg most Facebookján. A képek kevés bepillantást engednek a forgatókönybe, amit szintén Wirkola írt, de Michael Finch dolgozta át (Hitman: A 47-es ügynök).

2015-ben kaptam [Ilous] egy korai verziót a Boszorkányvadászok 2 forgatókönyvéből, hogy átgondoljom hátha megrendezném. Itt egy rövid bepillantás a rendezői prezentációmba, amiben eredeti karakter dizájnokat, első terveket a film kinézetéhez, storyboardokat, animációkat és maketteket mutattam be.
[gallery ids="66948,66947,66946,66945,66943,66944"] Nagyon úgy néz ki, hogy a főgonosz kiléte is kiderült (The High Priestess), aki talán a zombihorda megalkotója/vezére lehet. Sőt a film most már a Hansel and Gretel: Deaths Messengers címen fut, de ez még nem biztos, hogy a végleges verzió, akárcsak a konceptek, előfordulhat, hogy mi már valami teljesen mást fogunk látni. Ez leginkább azért valószínű, mert a koncepciós terveket a grafikusok csak a film premierje után hozhatják nyilvánosságra, előtte csak akkor, ha már kikukázták az adott tervet.
PHqLDB5dF8AWuq_1_l
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.