Hirdetés

Boszorkányvadászok - Folytatás csak sorozatként?

|

Hirdetés

Nyáron végre valami elkezdődött a Boszorkányvadászok háza táján, kapott rendezőt, sőt még concept artok is készültek a leendő zombikhoz. Most viszont úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi, mert egy második film helyett inkább egy sorozatot szeretnének a Paramount TV-re. Az első rész, ugyan nem volt világot megváltó alkotás, de pont azt sikerült véghez vinnie, amit elvárnék egy élőszereplős meseadaptációtól. Nem gyerekeknek csinálták, hanem felnőtt nézőknek, akik gyerekkorukban ezerszer hallották már a klasszikus mesét, de ennél valami többet szeretnének látni. Félreértés ne essék, nem lett túl jó film, de valami újat hozott, és ez mindenképp becsülendő. Amúgy pénügyileg is korrekt volt, Amerikában 55, nemzetközileg pedig 170 milliót hozott a stúdiónak. Tommy Wirkola (első rész rendezője, másodiknál csak producer lett volna) szerint azonban nem magával a filmmel van baj. A probléma az, hogy Jeremy Renner (Hansel) karrierje azóta meredeken ível felfele, és nem biztos, hogy szívesen (vagy olcsón) térne vissza a folytatásra. Főleg mert eléggé elfoglalt, arról nem is beszélve, hogy kritikailag ez a film egyfajta mélypont volt az önéletrajzában. Valószínűleg azon kevesek közé tartozom, akik szerették a filmet, a fura humorával és a király akciójával egybekötve, de nekem a sorozat ellen sem lenne kifogásom, amennyiben nem országoson futna és maradnának a durvább kaszabolásnál, meg a betegebb poénkodásnál. Természetesen akkor Gemma Arterton sem térne vissza, de mit gondoltok, jobb ötlet a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.