Hirdetés

Boszorkányvadászok - Tesztvetítések a korhatár miatt

|

A Paramount nem tudja eldönteni, hogy milyen korhatár szerinti besorolással küldje "harcba" a 2013 elejére tolt Boszorkányvadászokat, ezért tesztvetítéseket tartanak.

Hirdetés

Nem biztos, hogy jól járt a Paramount azzal, hogy januárra tolta a Boszorkányvadászok (Hansel and Gretel: Witch Hunters) premierjét, hiszen ezt a hónapot általában a stúdiók szemeteseként szokták csúfolni, ami sok esetben igaznak is bizonyul. A Boszorkányvadászok két főszereplője Jeremy Renner és Gemma Arterton, akik - miután elbántak ismert nemezisükkel, vagyis a boszorkánnyal - felnőtté válva azt teszik, amihez a legjobban értenek: boszorkányokra vadásznak. A filmet úgy jellemezte Tommy Wirkola rendező, mintha mese köntösbe öltöztetnénk a Ponyvaregényt, éppen ezért a Paramount azon töri a fejét, hogy PG13-as vagy R besorolással küldje mozikba a produktumot. Éppen ezért tesztvetítéseket tartottak és meglepő módon az R besorolású változat kapta a legtöbb pozitív visszajelzést. Sokan úgy jellemezték a látottakat, hogy butácska, de tetszetős akcióval és remek humorral kecsegtet, de a PG13-ból még ezek is kivesztek, így remélhetőleg a stúdió az R minősítés mellett dönt. A Boszorkányvadászok 2013. január 17-én jön a hazai mozikba és a két főszereplő mellett feltűnik még Peter Stormare, valamint Famke Janssen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.