Hirdetés

Boszorkányvadászokkal startol az IMAX-szezon

|

A rajongók már lassan megszokják, hogy tologatják a Boszorkányvadászok premierjét. A már év elején elkészült filmet azért nem mutatták be eddig, mert a stúdió meg akarta várni, hogy a főszereplő Jeremy Renner igazi húzónévvé váljon.

Hirdetés

A Bourne-hagyatéknak köszönhetően ez be is következett, ki is tűzték az új premier napját, a stúdiófőnökök azonban most megint a homlokukra csaptak, miután átlapozták a naptárt. "Mivel a Boszorkányvadászok 3D-s látványorgia, egyértelmű, hogy vele kell kezdeni a 2013-as IMAX-szezont" - jelentette ki Megan Colligan, a Paramount Studios marketingigazgatója. "A szinte folyamatos akció és az elképesztő látványvilág arra predesztinálja a filmet, hogy a nézők IMAX-ban találkozzanak vele először" - mondja Greg Foster, az IMAX Filmed Entertainment elnök-vezérigazgatója. A filmet ezért Amerikában január 25-én mutatják be, két héttel később, mint eddig tervezték.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.