Hirdetés

Boulevard - Előzetesen Robin Williams utolsó filmje

|

Hirdetés

Lassan egy éve már annak, hogy a nagy nevettető Robin Williams tragikus módon itt hagyott minket. Akármennyi boldog percet okozott nekünk, jópár korábbi filmjének megtekintésébe még bele vegyül a gyász, az érzés, hogy valójában egy szomorú bohócot látunk, aki a vidám mosoly mögött zokog. Azonban hiába vonult be a halhatatlan komikusok sorába, drámai színészként is magasan jegyzett volt, elég ha csak a Holt költők társaságára, vagy a végül neki Osart-hozó Good Will Huntingra gondolunk. Utolsó alakítása is ilyen: a még 2014-ben, számos független filmfesztiválon bemutatkozó Boulvard-ot többen dícsérték, kiemelve - ahogy azt az előzetes is teszi - hogy Robin Williams pályájának egyik legerősebb alakítása, ami méltóbb búcsúnak tűnik tőle, mint az Éjszaka a múzeumban 3. A történet egy 60-as éveiben járó banki alkalmazottról (Robin Williams) szól, aki látszólag kiegyensúlyozott házasságban él, mígnem beleszeret egy fiatal férfi prostituáltba. Williams mellett feltűnik még Kathy Baker, Bob Odenkirk, Giles Matthey, és az újonc Roberto Aguire. A film sokáig nem talált külföldön forgalmazót, most azonban július 10.-én szélesebb premiert kap az USA-ban. És ugyan ez Williams utolsó élőszereplős alakítása, a hangjával még találkozhatunk a Simon Pegg nevével fémjelzett Absolutely Anithyng című kutyás vígjátékban. Mindazonáltal a történtek fényében fájdalmas nézni ezt az előzetest. https://www.youtube.com/watch?v=HCdUubr70i8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.