Hirdetés

Bourne 5 - A főgonosz bőrébe Vincent Cassel bújik

|

Hirdetés

Szépen lassan összeáll Paul Greengrass legújabb Bourne filmje, melyhez most megtalálták a tökéletes főgonoszt Vincent Cassel személyében. Ő Clive Owen, Karl Urban és Edgar Ramirez sorát fogja bővíteni a szuperkém ellenségeinek táborában. A Variety eddig csak annyit derített ki karakteréről, hogy szintén egy merénylővel van dolgunk, ami nem igazán üt el elődeitől, de ez egyáltalán nem volt eddig sem probléma. Greengrass visszahívta Matt Damont a főszerepre, de Jeremy Renner sem hagyná ott szívesen a 3 évvel ezelőtt megkezdett saját Bourne-os karrierjét, így bármikor szívesen visszatérne, még egy crossoverre is. A történetről még sokat nem lehet tudni, de bármi is legyen az, reméljük, hogy Vincent Cassel profizmusa emeli majd a színvonalát, amibe besegít majd (természetesen) Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Julia Stiles, és ha minden igaz, Viggo Mortensen is, igaz róla még csak pletykálkodnak. A film jövő nyáron kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.