Hirdetés

Bourne hozza a formáját az új forgatási képeken

|

Hirdetés

A Bourne 5. része visszahozza Jason Bourne-t (Matt Damon) és Paul Greengrasst, Aaron Crosst pedig kicsit félreteszik, egyáltalán nem is fog megjelenni a filmben. Egy ideje már zajlik a forgatás Angliában, és most megérkeztek az első képek Londonból. Egyelőre a projektnek még nincsen alcíme, de a készítők nyilatkozatai alapján a Snowden botrány utáni világra fognak hasonlítani az események. Damon nemrég ezt nyilatkozta a BuzzFeednek:

Anélkül, hogy sokat elárulnék, Bourne egy Snowden utáni Európában találja magát. Nagyon úgy néz ki, hogy elég sok minden változott, érted? Ott van az a rengeteg féle vélemény a kémkedésről, a polgári szabadságról és a demokrácia alapjairól.
Julia Stiles visszatér, de nem lesz egyedüli nő, mert Alicia Vikander is komolyabb szerephez jutott. Vincent Cassel lesz Bourne ellenfele, aki állítólag Tommy Lee Jonesszal együtt magas rangú CIA vezetőket fognak alakítani, mellettük még Riz Ahmed és Scott Shepard csatlakozik a színészgárdához. [gallery columns="4" ids="71496,71495,71494,71493,71492,71491,71490,71489,71488,71487,71486,71485"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.