Hirdetés

Bőven lesz Thanos az Avengers: Infinity Warban

|

Hirdetés

Az Avengers: Infinity Warben egy rakás szuperhős benne lesz, Russoék odáig merészkedtek, hogy ez akár a 67-et is elérheti. Persze csak bedobtak egy random számot, jelezve, hogy értsük tényleg sokan lesznek a két részesre húzott lezárás(félére), hisz ezek után az eredeti csapat megszűnik, és jönek az újak, rengeteg friss színésszel. Egy valamiért azonban senkinek nem kell aggódnia, Thanos (Josh Brolin) elég időt kap majd a filmekben. Az egyik forgatókönyvíró, Stephen McFeely, bizonygatta ezt legutoljára:

Ez könnyű, mármint jó jeleneteket adni neki. Tudjátok, még soha nem volt egy film gonosza sem. Ebből a szempontból még soha nem volt ő a központi karakter, az a legfőbb dolgunk, hogy sok és jó jelenetet adjunk neki, és ez szórakoztató. Eddig még nem volt egy király jelenete sem a forgatókönyvben, de ez végülis egyfajta előny, nem? Az emberek elvárják, hogy amikor megjelenik, akkor hozza a jó kis finomságokat. Szóval, szerintem eléggé sóvárognak és mi csak hozni fogjuk, amit kell. Nem kell meggyőznünk őket arról, hogy érdekes lesz, csak véghez kell vinnünk azt, amit korábban már megígértünk.
Ugyan már a legelső Bosszúállók része óta készülünk Thanosra, de az Ultron korában vált világossá, eljött az idő, hogy saját kezébe vegye a dolgokat, szó szerint. A másik író Christopher Markus még hozzátett kollégájához pár szót:
Van az a szempont, hogy az emberek tudják, hogy mi jön, a mi kihívásunk abból adódik, hogy ebből a legjobb dolgot kell kihoznunk mennyiség szempontjából is. Viszont igazából még alig dolgoztunk vele, maximum ha egy 20 másodperces jelenete van eddig.
Kettejüknek még van idejük dolgozgatni a forgatókönyvön, hisz az Avengers: Infinity War első részét csak 2018. május 4-én a másodikat meg egy évvel később május 5-én nézhetjük, előtte azonban más filmek biztos felhozzák még, hisz két végtelen kő hiányzik még a teljességhez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.