Hirdetés

Box Office Extra: Eddig hatalmas siker a Thor: Sötét világ

|

A Marvel pörölykezű istenének folytatására nem meglepő módon rengetegen voltak kíváncsiak a premierkor ami azt eredményezte, hogy a Thor: Sötét világ 45 millió dollárral nyitott.

Hirdetés

A Marvel az örömtöl megrészegülve jelentette, hogy a második Thor film nemzetközileg igencsak erősen nyitott, hiszen 14 országban bemutatkozva 45.2 millió dollárt sikerült összehoznia, úgy, hogy a világ nagy részén még be sem mutatták: Amerika, Japán, Olaszország, Oroszország, India - ez csak pár régió, ahol Thor még nem járt, ráadásul nálunk is csupán november 14-től lesz látható, várhatóan mi is hozzátesszük majd a magunkét, hiszen a szuperhősök egyre népszerűbbek hazánkban is. A folytatásban a közleményben leközölt, országokra bontott eredményeket olvashatjátok. Szerintetek mekkora összegig lesz képes a Thor: Sötét világ elmenni?

Update: az IGN értesülései szerint a múlt heti szerdai premier óta 36 országban mutatkozott be a film, ami eddig 109.4 millió dollár bevételt jelent és olyan potenciális piacok, mint Kína, Japán, Olaszország, Argentína és Amerika még hátravannak. Az első rész egyébként összesen 268.3 milliót szedett össze 2011-ben a külföldi piacon, de a Thor: Sötét világ korai becslései azt mutatják, hogy ezt könnyedén meghaladja majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.