Hirdetés

Box Office Extra: Rekordbevétellel nyitott a briteknél a Philomena

|

A hétvégén mutatták be Nagy-Britanniában országosan a mozik Stephen Frears legújabb alkotását, a Philomenát, a megható alkotás eredménye minden várakozást felülmúlt.

Hirdetés

Stephen Frears, a Veszedelmes viszonyok, Pop, csajok, satöbbi és Gyönyörű mocsokságok rendezője kedvelt hazai alkotó, aki legutóbb a számos Oscar-díjra jelölt – és Helen Mirren számára díjat hozó – A királynővel nyúlt az angol közönséget lázba hozó témához. A II. Erzsébetről szóló film az első hétvégéjén 1,4 millió dollár bevételt hozott, most a Philomena könnyedén hagyta maga mögött: 2,4 millió dolláros (1,5 millió font) hétvégi forgalmával Frears tekintélyes életművének eddigi legeredményesebb nyitánya lett. A szakértők a rendkívül pozitív kritikai visszhang és az elégedett közönségreakciók alapján nagyon hosszú kifutást jósolnak a filmnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.